Please note: Twinklebird is closed from December 24th until January 6th! Orders placed during this period, will be taken care off after January 6th. Emails can be answered. Wish you all a very Happy New Year!
7e3ed08c9ca100c16d4a427cf6c3007c

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! 2014 was een jaar van veranderingen. Een jaar waarin ik reflecteerde op mijn werk en bepaalde welke kant ik op wil gaan. Nu, begin 2015, heb ik er erg veel zin in! De nieuwe website staat! En erg blij ben ik met mijn vernieuwde huisstijl (dankjewel Carlotte!). Dit jaar wil ik weer veel nieuw werk gaan maken. Het een en ander ligt al op de werkbank, daar ben ik al eventjes mee bezig, en zal snel op de site verschijnen. Andere plannen zijn er heel veel. Ik zal mijn focus moeten bewaren om deze stuk voor stuk uit te werken, zonder af te dwalen en heen en weer te hoppen naar nog meer mooie ideeën. Ik weet globaal waar het schip heen mag varen en ook ben ik aan het onderzoeken of ik mijn werk wil gaan uitbreiden met ‘uniek’ werk: sieraden, waar er maar één van is en ik ook echt maar één keer maak.

Er zal dus nieuw werk gaan verschijnen, maar daardoor zal er ook e.e.a. gaan verdwijnen… Van de letterringen en de confettiringen neem ik eind deze maand afscheid. Ik weet dat ze bij sommigen nog op een verlanglijstje staan. Bestellen kan deze maand nog, en als het deze maand niet lukt, laat het me weten dan verzinnen we daar wel wat op. Maar daarna… tja dan komen ze niet meer terug.

Foto door Olga Korstanje.

 

0 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*