Cadeaubon

cadeaubon

Zoek je iets voor iemand anders en weet je het nog niet zeker? Wil je haar zelf iets laten uitzoeken? Of wil je haar de mogelijkheid geven iets speciaals te laten maken? Dat kan! Ik heb een heel mooie cadeaukaart beschikbaar. Niet digitaal, maar een échte mooie kaart in een envelop, zodat de cadeaukaart al een cadeau op zich is. De mooie illustratie op de kaart is gemaakt door Rosa de Weerd.

De cadeaubon reken je af in de webshop. Bij de opmerkingen bij je bestelling kun je doorgeven 'voor wie' het is en 'door wie' de cadeaubon gegeven wordt (van wie). Ook een eventuele (korte) boodschap kun je vermelden. De cadeaukaart wordt gepersonaliseerd m.b.v. de door jou opgegeven gegevens en opgestuurd in een stevig verzenddoosje, zodat het mooi en netjes blijft om te geven. Wil je een ander bedrag? Of heb je vooraf vragen over mogelijkheden? Stuur een mail en ik beantwoord je vragen.

Cadeaubon

100.00500.00

Een prachtige cadeaubon! Te besteden in de online shop, of in het atelier voor een persoonlijke opdracht. Je ontvangt de cadeaubon per post, zodat je ook echt iets cadeau kunt geven. Een gouden envelop, met daarin een luxe gepersonaliseerde cadeaubon, afgesloten met een lakzegel. De cadeaubon is voorzien van een unieke code, waarmee de bon online verrekend kan worden.

Artikelnummer: N/B Categorie:

Beschrijving

Als de cadeaubon wordt gebruikt voor het laten ontwerpen en maken van een uniek sieraad, dan kan bij een lagere waarde dan de uiteindelijke prijs, de bon worden gebruikt als aanbetaling. De prijs van een uniek sieraad is afhankelijk van het gekozen edelmetaal, het gebruik van wel/geen stenen, en de complexiteit van het ontwerp.

Meer informatie over een uniek sieraad in opdracht, vind je HIER